Cart Total Items (0)

Winkelwagen

KLUSBEDRIJF

Over Regulbouw

Bij Regul streven we ernaar om levens met stijl te vormgeven door middel van doordachte sloop-, renovatie- en binnenbouwdiensten. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid onderscheidt ons in de bouwsector.

  • Resul Founder & CEO
Over ons
image
CORE FEATURES

Waarom Regulbouw kiezen:

Gespecialiseerde Teams

Stipte Oplevering

24/7 support

Modernste apparatuur

100% Garantie

Teamwork

Regulbouw

Hoe gaan wij te werk?

Werkwijze
image
01

Afspraak Inplannen

Onze experts luisteren naar jouw behoeften en ideeën, bieden deskundig advies en stellen een plan op dat perfect aansluit op jouw visie.

image
02

Planning en Inspectie

Wij communiceren helder over de projectplanning, deadlines en mogelijke uitdagingen, zodat je te allen tijde op de hoogte bent van de voortgang van jouw project.

image
03

Uitvoering

Ons ervaren team voert het project uit met ongeëvenaard vakmanschap, waarbij we streven naar perfectie in elke fase van de sloop, renovatie of binnenbouw.

image
04

Oplevering

Regul garandeert een nauwkeurige en tijdige oplevering, waarbij we streven naar jouw volledige tevredenheid. Jouw droomruimte wordt werkelijkheid met precisie en zorg.

Onze diensten

Bekijk hieronder onze werkzaamheden

Regul biedt een uitgebreid scala aan bouwdiensten met oog voor detail.

Regul biedt een uitgebreid scala aan bouwdiensten met oog voor detail.

Wij zorgen voor het behoud en de optimalisatie van jouw eigendommen.

Wij zorgen voor het behoud en de optimalisatie van jouw eigendommen.

Onze expertise omvat innovatief virtueel ontwerp en bouw.

Onze expertise omvat innovatief virtueel ontwerp en bouw.

REVIEWS

Klantenreviews

Nico

Spijkenisse

Regul heeft samen met zijn team een prachtige badkamer voor ons gemaakt. Alles is netjes afgewerkt, en ze waren ook nog eens ruim op tijd klaar. Verder was het ook prettig om met Regul samen te werken, hij is erg begripvol en kan goed luisteren naar je specifieke wensen. Alles bij elkaar een hele goede ervaring.

 

Thomas B.

Rotterdam

Regul is absoluut geweldig in het zetten van tegels! Hun vakmanschap en expertise hebben me echt onder de indruk gebracht. Het team leverde prachtig werk, met oog voor detail en een vleugje creativiteit. Ze waren ook super vriendelijk en altijd op tijd. Ik raad Regul ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel tegelwerk van hoge kwaliteit!

 

Matthijs de Vries

Rotterdam

Klus uitgevoerd zoals gevraagd. Goed en duidelijk contact via videobellen zodat je ziet met wie je temaken hebt. Kwamen eerst kijken naar de klus en konden daarna snel beginnen. Resultaat is beter dan verwacht, erg blij mee. Als ik weer een klus heb kijk ik eerst of Regul beschikbaar is.

Martin

poortugaal

Toilet gerenoveerd, volgens afspraak uitgevoerd, netjes en goed. 1 restpuntje ook direct opgelost. Foto Nieuw versus oud.